Mobiele telefoon essentieel geworden

april 6, 2022

 

Het gebruik van mobiele telefoons is een essentieel onderdeel geworden van het leven van jongeren. Het eerste gebruik van een mobiele telefoon is meestal rond de 10 jaar. Jongere kinderen hebben vaker een mobiele telefoon dan oudere kinderen omdat ze meer afhankelijk zijn van hun ouders en contact met hen willen opnemen als ze iets nodig hebben.

Het artikel stelt dat de meeste jongeren op 18-jarige leeftijd een mobiele telefoon hebben en dat de kans groter is dat een kind er een heeft als hij of zij afhankelijk is van zijn ouders. Bovendien legt het artikel uit dat jongere kinderen meestal een mobiele telefoon hebben omdat ze niet kunnen wachten op de terugkeer van hun ouders voordat ze contact met hen opnemen voor het geval ze iets nodig hebben.

Populaire provider voor telefoon

Vodafone is een Brits multinationaal telecommunicatiebedrijf dat spraak-, breedband-, tv- en mobiele communicatiediensten levert in landen over de hele wereld.

Vodafone werd in 1984 opgericht als “AirTouch Communications”. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Newbury, Berkshire.

Meest verkochte telefoon

De Samsung Galaxy is de populairste mobiele telefoon ter wereld.

Samsung domineert de markt met zijn Galaxy-serie smartphones. De Samsung Galaxy is de populairste mobiele telefoon ter wereld. Het heeft een groot scherm en een geweldige camera, waardoor het een van de beste telefoons op de markt is.

WhatsApp gebruik

Whatsapp is een van de meest populaire berichten-apps ter wereld. Het heeft meer dan 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers en wordt gebruikt door ongeveer 1/4 van alle smartphonebezitters. Whatsapp is vooral populair onder jongeren en de app is naar verluidt de meest gebruikelijke manier voor hen om met hun vrienden te communiceren.

Apps zoals WhatsApp zijn een erg handige manier om te communiceren, maar ze brengen ook enkele risico’s met zich mee. In deze apps is het bijvoorbeeld niet altijd gemakkelijk om te weten met wie je praat, omdat je niet kunt zien wie er aan de andere kant van de lijn zit. Met de app kunnen mensen ook video’s en foto’s delen zonder enige beperking, wat kan leiden tot inbreuken op de privacy.

 

 

Uitgelicht

Meer artikelen